Vammaiset Mensaan

Vammaiset Mensaan

Hei ihmiset, olette päivä päivältä älyllisesti vammaisempia. Kaikki luulevat olevansa niin fiksuja omistaessaan älylaitteita. Ei osata mennä mihinkään ilman mapsia eikä mistään tiedetä mitään ilman wikipediaa. Se ei ole älykkyyttä jos joku on tehnyt älykkään laitteen, joka ajattelee puolestasi. Ennen puhelinnumerot osattiin ulkoa, osattiin lukea karttaa ja käyttää kompassia jne. Oli osattava asioita itse selvitäkseen mistään.

Nykypäivän koulussa ei saa jättää enää ketään käytännössä luokalle, tukiopetusta vaan ja vammaiset jatkoon. Miksi helvetissä tyhmälle ei saisi sanoa mitään tyhmyydestä? On todella paha juttu ja väärin, että hyssytellään idiootit jatkoon ja tämä jatkuu ihan korkeakoulutasolla. Lopetettaisiinko lässyttäminen siitä kuinka kaikista voi tulla mitä vaan he haluavat kun vaan tahtovat tarpeeksi, ei toimi niin oikeassa maailmassa.

Nämä ns. milleniaalit ovat aivan aivovammaisen tasoa älyltään. Jakakaa perkele kondomeja tyhmille ilmaisena ja steriloikaa maahanmuuttajat ettei Suomessa käy niin, että Kolamies äänestetään presidentiksi.

Mitä vittua te idiootit menette festareille eturiviin selfiekepin kanssa kuvaamaan metallibändin keikkaa? Katsokaa mallia 80- ja 90-lukujen videoilta vaikka.

Nykyään kukaan ei enää tahdo harrastaa mitään, alkoholin juominen ja dotan pelaaminen on ainoa asia mitä osataan vähänkään tehdä.

Jos sinulla on ulkomaalainen ystävä FaceBookissa, älä saatana tee paskalla englannilla päivityksiä. Hashtagit helvettiin sieltä mihin eivät kuulu.

Koko maailma on yhtä perkeleen pride-kulkuetta, on vajaaälyistä olla ylpeä seksuaalisuudestaan. On typerää ettei saa sanoa mitään nykyään ääneen ilman, että olet muka rasisti tai fasisti tms. Opetelkaa erottamaan puhe teoista. Lopettakaa tunnepohjainen argumentointi, etsikää faktaa tiskiin jos väitätte jotain. Älkää vaatiko asioita ja väittäkö omaavanne oikeuksia pelkän olemassaolonne perusteella.

Älkää nussiko omaa serkkuanne vain laillisuuden perusteella, meitä muita ei kiinnosta maksaa veroja siksi että retardi lapsenne saa vammaistukea.

Mensaan pääsee treenaamalla testejä, et ole älykkäämpi kuulumalla johonkin porukkaan. Se on maksullinen juttu ja olet vain osa bisnestä, jossa sinua todellisuudessa älykkäät ihmiset pitävät urpona. Elitistit ja kaikenlaiset epäpätevät mulkut, jotka pädette ilman pätevyyttä, suosittelen ymmärtämään kritiikkiä edes vähän.

-Tämä ei ole mielipidekirjoitus

Emme ota vastaan kommentteja. Faktoista ei voi kiistellä ja keskustelu internetissä on turhaa.